Run for Kika, halve marathon Madrid
Mijn verhaal:
 
Hallo allemaal,
Mijn naam is Ashley Frank en ik ben 19 jaar oud.
Ik woon al mijn hele leven in alblasserdam.
 
Ik studeer verpleegkunde, dit doe ik in Rotterdam. Ik zit nu in mijn laatste jaar en ik hoop eind juni mijn diploma te ontvangen.
 
19 jaar geleden vlak na mijn geboorte werd er bij mij en mijn tweelingzusje retinoblastoom gediagnosticeerd. Retinoblastoom is netvlieskanker, een zeer zeldzame vorm van kinderkanker.
Terwijl ik in Berlijn verschillende behandelingen onderging, werden de ogen van mijn tweelingzus, hier in Nederland verwijderd. Dankzij de goede behandelingen en deskundige artsen overleefde wij. Twee jaar geleden keerde de kanker helaas terug bij mijn tweelingzus, de wereld stond weer op zijn kop, maar ook deze keer won zij de strijd tegen kanker.
Tijdens het ziekteproces hebben wij verschillende lotgenoten gezien die net als ons de ziekte overwonnen, maar helaas zagen wij ook dat kinderen de oneerlijke strijd verloren.
 
Twee jaar terug ben ik gestart met hardlopen en inmiddels heb ik al aan verschillende runs mee gedaan. Waaronder twee keer de run for kika in Rotterdam.
 
Op dit moment heb ik een groot doel voor ogen en dat is de run for kika - de halve marathon van Madrid. Deze zal plaats vinden op 23 april 2017. Maar voordat ik daar aan de start kan verschijnen moet/wil ik minstens een sponsorbedrag van 3750 euro ophalen. En daar heb ik jullie hulp bij nodig!
 
SPONSOREN KAN VIA DE VOLGENDE LINK:
http://www.runforkikamarathon.nl/2017/ashley-frank